Sandheden om vintage mode

Vintage mode har eksisteret i lang tid. Det er en af de mest elskede stilarter i modebranchen.

Vintage tøj har medført mange ændringer i modeindustrien over tid. Der er så mange forskellige måder og stilarter, at du kan bære denne type tøj, fra simpelt til ekstravagant.

Vintage mode stil er blevet mere populær end nogensinde; Det er elegant, tidløst og tilgængeligt til en række overkommelige priser.

Påklædning af delen uden at se baglæns-i den forkerte retning

Når du er i stillingen som leder, er det vigtigt at sikre, at dine medarbejdere er klædt passende på. Det betyder, at ikke kun din arbejdstøj skal være professionel, men også at du ser den del.

For at holde trit med denne høje standard skal du klæde dig godt på og vide, hvilke tendenser der er inden for mode. Det betyder at købe tøj fra en outlet som Asos eller shoppe online på Zara.

I dag er det lettere end nogensinde før for folk at klæde sig godt på uden et omfattende budget og være klar med de nyeste modetrends i løbet af få minutter ved blot at gennemgå deres yndlingsblogs eller sociale medier.

Sådan fortæller du dit tøj er vintage og ikke bare “trendy”

Så du har en vintage skjorte, som du elsker, men du er stadig ikke sikker på, om den er prisen værd. Her er et par måder at se, om din skjorte er vintage!

1) Kig efter tags. Vintage tøj er ofte mærket med etiketter som”Made in France”eller”Made in Italy”.

2) Kig efter slid, der ikke kan repareres med regelmæssig pleje. Vintage tøj har en tendens til at have mere splintrede sømme og løse knapper end moderne tøj har.

3) Kontroller for vandskader. Der kan være meget slid på vintage tøj, der får dem til at se gamle ud, selvom de ikke er det, så pas på med pletter eller misfarvninger, der kan indikere vandskader.

Hvad er forskellen mellem vintage, antik, retro og old school

Disse udtryk bruges ofte i flæng, men der er en forskel mellem dem.

Vintage er en genstand eller et stykke tøj, der tidligere er blevet fremstillet og er brugt nu. Antik refererer til en genstand eller et møbel, der er mindst 100 år gammelt og er købt hos en anden end en detailbutik. Retro refererer til genstande og møbler, der er designet efter 1960’erne og er gået af mode. Old school refererer til genstande eller møbler, der går tilbage til 1920’erne-1940’erne, men stadig er populære i dag.